2015. május 6., szerda

It's okay (novel; Larry) III.

Hello!!
 Máris itt lennék a következő fejezetével a novellának...
Nem kicsit voltam csalódott, amiért aligha érkezett visszajelzés az előzőre, de ha már elkezdtem, be is fejezem alapon folytattam tovább. A helyzet az, hogy baromira élveztem végre írni - hisz' nagyon-nagyon régóta képtelen voltam úgy írni, hogy előtte, közben ÉS utána ne éreztem volna magamat... furcsán. Nehéz megfogalmazni, hogy őszinte legyek; egyszerűen csak belefáradtam ebbe az egészbe.
 Tudom, nehéz megérteni ezt a dolgot; de sajnos ez történik. Tudjátok, nem túloztam azzal, hogy komment, és ehhez hasonló visszajelzés őrült vagyok; ténylegesen így van. Szinte minden második percben frissítem a bloggert, legfőképpen akkor, amikor valami új sztorit publikálok. De sajnos mindig csalódok - tudjátok, több mint egy éve itt vagyok, és még mindig aligha akad olvasóm. Ez miatt érzem úgy, hogy fölösleges "pazarolnom itt az időmet" (amely nem így van persze), és hogy igazából tök fölöslegesen írok meg bármit is - akár egy ilyen előszót is, hisz' senkit sem érdekel. 
 Ha már ilyen őszinteség rohamot tartok, elárulom, hogy nagyon sokszor voltam úgy, hogy mindenféle szó nélkül bezárom ezt a blogot, azt gondolva, hogy úgysem érdekli senkit sem. De aztán mindig írtam és írtam, hajtott a remény; hogy hátha majd MOST vagy majd MOST történik meg a Csoda, és rám találnak az emberek.
 Nos, nem így történt, és a mai napig sincs is így - szüntelenül azt kérdezgetem magamtól, hogy mi bennem a hiba. Néhány embernek bizonyára az fordulna meg most a fejében, hogy mégis miért veszem ezt ennyire komolyan, hisz' ez csak egy blog, öt olyan srácról, akik egykor egy bandában zenéltek. De értsétek meg; nekem ez a blog iszonyú fontos. Kiadom a szívem, a lelkem - de... Úgy tűnik ez nem elég.

 Mindezt azért osztottam meg veletek, hogy tudjátok, mi is volt, illetve mi is jelenleg a helyzet. És sajnálom, ha egy nap már olyannyira elegem lesz ebből, a sehova-nem-tartó blogból, hogy kitörlöm. De tudnotok kell, hogy az lesz majd a mélypontom - amikor már egyáltalán nem fogok remélni.
 Most, hogy esetleg van aki végigolvasta ezt az önsajnálatos dumát; jöhet az It's okay nevezetű novellám következő fejezete.
Jó olvasást.


 Harry Styles jelenleg New Yorkban tartózkodott. Elkísérte főnökét, azaz Louis Tomlinson mostohaapját egy fontos találkozóra, amely az ottani körzet legnagyobb banki mágnásával történt meg.
 Csupán egy szokásos, Harry és más átlagos ember számára jelentéktelen, kissé unalmas esemény volt - semmi érdekes. Mégis Roger olyannyira izzadt, mint még soha máskor; a szemei is néha tikkelni kezdtek, nem is beszélve a kezeiről, amelyek untalanul remegtek.
- Most is aratni fog uram, ne aggódjon! - A göndör és hosszú hajú férfi ekképp próbált ösztönzően hatni, a nála jó pár évvel idősebb férfire - úgy néz ki hatott is a dolog, hisz' amint elhagyta ajkait ez a mondat; Roger bólintott, és a percek elteltével kezdte visszanyerni az eredeti és a magabiztos énjét.

 Hat órányi repülőúttal messzebb Louis nem tudott aludni. Próbálta magát rávenni, hisz' másnap hétfő, ami egyet jelentett az utált iskolával és korán keléssel; mégis... Amint lehunyta a szemeit, csupán a versek sorai jelentek meg maga előtt, egy ragyogó, zöldellő szempárral egyetemben.
 Akárhányszor eszébe is jutottak mindezek; annyiszor pirult el iszonyúan - olyan vörös lett, mint egy paradicsom -; ezt leginkább a szinte perzselő orcáiról tudta lekövetkeztetni. A lélegzete pedig minduntalan elakadt, a szíve hevesen kezdett el dobogni.
 Soha nem volt még hasonlóban része, és ez kissé meg is ijesztette a fiút. Talán ő is kezd belezúgni ebbe az ismeretlenbe, pusztán a verseitől, amelyek egyértelműen az Ő kezeiből lettek kiadva?
 Hiába, Louis is reménytelenül romantikus volt, habár természetesen ezt sem tudta senki róla... Ahogy azt sem, hogy a fiú ízig-vérig meleg; és jobban elcsábul egy kocka hasnak, illetve a markáns állnak, mint mondjuk egy hatalmas, női mellnek.

 És a markáns állú, kidolgozott férfi éppenséggel rá is gondolt; kezeit tördelve ölében, szüntelenül bámult egy pontot a nagy, barna és fából készült asztalon, ahol jelenleg üléseztek felettesei. Jobbján a banki mágnás úr asszisztense ült - fiatal nő volt, talán még nála is fiatalabb, és kitartóan próbálta magára hívni Harry figyelmét, amely nem nagyon sikerült neki persze -, balján pedig természetesen Roger, a főnöke helyezkedett el magabiztosan; tartásán egyáltalán nem látszott, hogy mennyire is ideges a végkimenetel miatt. Elvégre ezen bukik vagy éppen nem bukik a kiterjeszkedése az USA-ba - logikus módon idegeskedett tán.
 Harry agyában az a két, ténylegesen óceánhoz hasonlító írisz világított egyfolytában; Louis selymes bőrét és haját pedig még mindig érezte kezei alatt, hiába terelte el gondolatait valami másra - hisz' mindannyiszor sikertelenül járt.
A férfi már csak arra eszmélt fel, hogy a főnöke, és az ötvenes éveiben járó, kőgazdag másik férfi nemű személy kezet ráznak, és vége van a megbeszélésnek. Ahogyan Harry követte Roger-t, a hatalmas mosolyából lekövetkeztetve biztos volt abban, hogy sikerült, és a vállalatuk még kijjebb tud terjeszkedni.
- Mr. Styles, szeretném, ha holnap csatlakozna hozzám, és a családomhoz egy kis szerény, éttermi vacsorához. Meg kell ünnepelnünk a sikert! - Ajánlotta fel, vagy inkább jelentette ki a negyvenes éveiben járó férfi Harry-nek, aki hirtelen szívta be tüdejébe az összes oxigént, amely a körzetükben lebegett.
Zavartan pillantott bele főnöke szemeibe, alsóajkát pedig beharapta, amint meglátta az ő csillogó szemét és óriási vigyorát; tudta, hogy nem mondhatja le, muszáj elmennie.
Már csak Roger következő mondatából is erre tudott következtetni:
- Ne is mondjon semmit; örömmel várjuk önt a nemrégen nyílt étteremben a Swallow utca sarkán! - kacsintott még mindig boldogan vigyorogva, a göndör pedig csak felsóhajtott, majd egy szelíd és kedves mosollyal bólintott.
- Köszönöm a meghívást, örömmel csatlakoznék önhöz és a kedves családjához.

***

 Egy borongós, keddi nap volt; pontosabban este hét óra. Louis és családja - köztük a számára unszimpatikus Roger is - a fiú szerint puccos és túlcsicsázott étterem előtt álldogáltak, arra a bizonyos Mr. Styles-ra várva. Nem késett, inkább ők érkeztek meg hamar.
 Az utca csendes volt, az égen pedig a sok felhő ellenére is látni lehetett az egyre lejjebb menő napot, ezzel narancssárgás színt adva mindennek. A szél csupán enyhén fújt, a hőmérséklet kissé csípős volt.
A hatalmas, kivilágított feliratú étterem előtt, puccos öltönybe öltözve álldogált a srác - unott arccal és zsebre tett kezekkel nézett le, vagy éppen körbe, vagy éppen hitetlenkedő pillantásokat küldve családja felé. Húgai természetesen izgatottan és lelkesen pattogtak körülöttük, egyre csak azt kántálva, hogy milyen jó estéjük is lesz, és milyen finomakat fognak enni; egészen a Roger-t dicsérő szavakig bírta; azután sétálgatni kezdett, ott, előttük pár méterrel.
 A koszos, néhol szeméttel teli utcát bámulta maga alatt; és egészen két méterre tartózkodott családjától éppen, amikor húgai még hangosabb, izgatott kiáltásait hallotta meg, és Roger mély és zengő tónusát is:
- Üdvözöljük Mr. Styles!
- Részemről a szerencse, uram. - A rekedt, mély hangra azonnal felkapta a fejét; gyomra pedig hirtelen szűkölt össze - mintha hallotta volna már ezt a hangtónust.
Amint megpillantotta a húszas éveiben járó férfit, nagyot nyelt - markáns álla volt, hosszú és formás lábai, hosszú és hullámos, néhol göndör barna haja; és ezek mind csupán pár részletek voltak rajta... Egészen olyan volt Louis szerint, mint egy macsó, a filmekben és a mesékben egyaránt oly' sokszor jellemzett, csodált férfi alak. Egészen biztos, hogy Louis lélegzete elakadt. Ez a férfi... Egyszerűen olyan vonzó volt, hogy nem volt képes elkapnia a szemét róla.

 Nagy léptekkel vonult vissza családjához - és azalatt az idő alatt pirulva tudta csak fogadni a jóképű fiatal férfi figyelmét magán; annyira áthatóan nézett rá, hogy ez egy önkéntelen reakció volt számára.
 Amint Roger és az anyja között állt meg, pontosan Harry-vel szemben; éppen realizálta, hogy a göndör milyen magas is hozzá képest, amikor mostohaapja egy erősebb és férfias ütést mért jobb vállára, mialatt átkarolta.
- És ő lenne az én mostohafiam, a csípős szájú Louis Tomlinson. - Morognia sem volt ideje az említett fiúnak Roger szavaira, mert "Mr. Styles" már a jobbját nyújtotta felé.
Muszáj volt megnyalnia az ajkait, amint végigmérte azt a hatalmas kezet, és azokat a hosszú, izgató ujjakat, amelyeken gyűrűk sokasága díszelgett. Amint beletette az ő jobbját a Harry-ébe, mintha elveszett volna abban, akkora méretbeli különbség volt a kettő között.
- Örvendek a szerencsének, Louis - mindezt az említett íriszeibe mélyen belenézve ejtette ki, és a fiatal fiú csak meredni tudott ajkaira, amelyek olyan gyönyörűen formálták meg a szavakat - az tetszett neki a legjobban, ahogyan a nevét ejtette ki.
Zöld, ragyogó szemei voltak, és hirtelen akadt el a lélegzete, amint azokat megpillantotta - hosszú ideig csak rázták enyhén egymás kezét, miközben meredtek a másik szemei közé; Louis-ban hirtelen jött a felismerés: Ő volt az az ismeretlen, számára megnyugvást adó szempár tulajdonosa, amelyek miatt aligha tudott aludni a héten.
Jesszus, gondolta, mik nem történnek az életben.

***

 Egész vacsora alatt nem tudták levenni egymásról a szemüket. Louis volt az egyetlen közülük, aki egy másodpercre sem nézett el a markáns állú férfitól; Harry is persze legszívesebben emezt tette volna, de udvariasan muszáj volt felelnie Louis anyja, mostohaapja és húgai kérdéseire.
 Meglehetősen kellemesen telt el az idő. Ahogy meghozták az ínycsiklandó, elegáns tálalással körülölelt ételeiket az asztalukhoz, mindannyian elégedetten habzsolták azokat magukba. Természetesen Louis és Harry egymás szemébe meredve folytatták ezt a procedúrát is - egyszerűen képtelenek voltak máshova nézni.
 Louis jobbján anyja, balján Roger, pontosan szemben vele Harry ült, mindhárom húga pedig anyja mellett, és Harry balján. Kapóra jött nekik ez; így csupán előre kellett pillantaniuk, és láthatták is a másikat.

 A göndör fejében szüntelenül játszódtak vissza az aznap éjszakai események - nem mintha persze oly' sok minden történt volna köztük, de Harry mégis különlegesnek érezte azt a napot: mintha Louis féltett énjét láthatta volna meg akkor. És ez tetszett neki. Tetszett neki a tény, hogy azzal a csodálatos, nem sok ember számára elérhető énjével megajándékozta a Sors.

 Egy krumpli darabot szúrt villájára, és egy gödröcskés mosollyal, mélyen Louis kékségeibe meredve kapta be a szájába azt - a fiatal srác pedig alsóajkát beharapva próbálta meg türtőztetni magát. Egyszerűen elbűvölte őt ez a fiatal férfi; nemcsak egyszerűen a kinézetével, hanem leginkább a belőle áradó kisugárzásával. És nem hagyta el őt az a feltevés sem, hogy bizony, valahogyan vele már találkozott... Ezt a szempárt bárhol és bármikor képes lenne felismerni, legyen éppen hulla részeg vagy éppen mocskosan betépett... Bármikor meg tudná tenni azt.
Persze, egyértelműen vonzódott is hozzá - és mélyen remélte, hogy az észrevétele, miszerint ő sem közömbös a másik számára, jónak és igaznak is bizonyult.
- Ó, Louis! - hirtelen kapta el először az este a pillantását a zöldellő íriszektől az említett, Harry is zavartan egyet pislantva kapta Roger-re a fejét; aki mély hangtónusával örömtelien kiáltott fel kissé. - El is felejtettem említeni! Míg mi Olaszországban nyaraltunk, addig Mr. Styles - az előbb említett hirtelen szólt közbe; rekedtes hangja Louis-t libabőrre fogta.
- Nyugodtan szólítsanak csak Harry-nek, hagyjuk a formaiságot! - pimasz mosollyal, áthatóan Louis íriszeibe nézve mondta ezt; a fiatal fiú pedig nagyot nyelt, és megnyalta kiszáradt ajkait.
 Roger egyet köhintett, és kedves mosollyal biccentett a göndör férfi felé:
- Rendben - kis szünetet hagyott, majd folytatta; Louis vállát átkarolta, mintha százéves, nagyon régóta összeismerkedett cimborák lennének, akik több millió kalandot éltek volna már át együtt. - Szóval míg mi Olaszországban voltunk, addig Harry, mint a megbízható jobb kezem figyelt rád, és gondoskodott a védelmedről.
Louis hirtelen köpte vissza az éppen bőszen ivott vörös borát, kissé félre is nyelt. Míg köhécselve próbálta visszaállítani normál módba légzését, addig Roger szemeibe meredt hitetlenkedve.
- Hogy micsoda? - kérdezte, hangja rekedt volt, és némileg gyenge is - tekintve, hogy nemrég még fulladozott.
- Jól hallottad - bólintott mostohaapja elégedetten és büszkén vigyorogva.
Elnyílt ajkakkal, tágra nyílt szemekkel meredt, hol a számára mihaszna emberre balján, hol a vonzó Harry-re. El sem hitte, hogy komolyan képes volt erre a mostohaapja. Mintha nem egy tizennyolc éves, fiatal felnőtt lenne, hanem egy öt éves kisgyerek, akire figyelni kell, nehogy valami rosszat tegyen.

 Vékony vonallá szorította össze ajkait keserűségében, majd egyet bólintva állt fel; a széke nyikorgó hangot adott ki a padlóval találkozva.
- Köszönöm a vacsorát, azt hiszem most távozom; mert elment az étvágyam - meredt bosszúsan Roger-re, aki zavarodottan viszonozta ezt a pillantását.
Sietős léptekkel sétált el az asztaluktól - ignorálva az értetlenkedő érzelmektől csöpögő mondatokat, amelyeket családja felé intézett.
 Még az étterem bejárati ajtajából visszanézett egy pillanatra: egyenesen a zöldellő szempárba, majd továbbhaladt az útján. Harry nagyot nyelt, és egyet bólintva ő is felállt a helyéről - az ő széke szintén nyikorgó hangot hallatott a padló segítségével.
- Azt hiszem most én is megyek; nagyon szépen köszönöm a meghívást, és nagyon örültem a találkozásnak Mrs. Dessen - biccentett apró, udvarias mosollyal Louis anyja felé, aki megnémulva, kissé sápadtan figyelte az előbbi eseményeket - még a kicsi vakarcsok is lefagyva meredtek a két fiatal férfi nemű ember után.
 Amikor Harry is végül elhagyta az elegáns éttermet, Mrs. Dessen haragos pillantást vetett férjére, majd ekképp szólt hozzá:
- Ezt most tényleg muszáj volt, ugye?
De Roger csak őszinte értetlen és zavarodott szemekkel nézett vissza feleségére - ténylegesen nem értette, hogy miért akadt ki Louis rá ily' módon.
 Soha nem is fogja megérteni.

***

- Hé, Louis! - morogva próbálta meg ignorálni a jóképű férfi hangját is; lépteit meg is gyorsította. - Hé, Louis! Állj már meg! - Biztos volt benne, hogy a hang tulajdonosa futott utána - tekintve, hogy hallani lehetett, ahogyan néhol elhal a tónusa a lihegése közepette. - Louis!
 Egy szemforgatás kíséretében állt meg végül; kezeit a flancos gatyájának zsebébe temette, és merev állkapoccsal, hátra sem fordulva várta a göndört.
Amikor végül melléért, rögtön megcsapta Louis-t a belőle áradó hő, a férfias, csodás illata és a különleges kisugárzása - muszáj volt lehunynia a szemét egy pillanatra, és mélyet beleszippantania a levegőbe. Azon nyomban lenyugodott, állkapcsa pedig nem feszült úgy, mint a gitárhúrja többé.

 Harry megállt előtte, és gyengéden utasította arra a srácot, hogy nézzen rá - hiszen íriszeivel inkább a járdát ajándékozta meg, mintsem őt.
Egyet felsóhajtva adta meg magát; azokba a zöldellő, nyugalmat árasztó szemekbe meredt, és muszáj volt egyet nyelnie, ahogyan azok áthatóan fürkészték őt.
- Sajnálom Louis, ha miattam rosszul érzed most magad; de tudnod kell, hogy Roger csupán azért kért meg erre, mert szeret téged. Szeret téged, és félt, hogy míg ők önfeledten és boldogan nyaralgatnak egy másik országban, innen távol; addig veled esetleg valami borzalmas dolog történik.
Szorosan lehunyta a göndör szavaira szemeit, és újabbat sóhajtott fel - mélyen, még a gyomrában is érezte. Azután újra a ragyogó szempárba meredt, alsóajkát beharapva bólintott egyet; jelezve, hogy megértette a dolgot.
Harry is bólintott, és önkéntelenül is lenézett a másik, beharapott ajkaira, a sajátjait pedig megnyalta. Lélegzete felszínessé vált; tagadni sem tudta, hogy mennyire meg akarja kóstolni a másikat. Várakozással teli pillanatok köszöntöttek be hozzájuk egy kis időre; de Harry végül egy köhincseléssel, és Louis vállának megveregetésével hátralépett egyet, majd a srácnak egy kedves és biztató mosolyt is küldött.
 Ez már csak így megy, gondolta Louis, egy idegen, vonzó férfi sokkal jobban megérti őt, mint a saját családja.


8 megjegyzés:

  1. Itt vagyon Naomi !Remélem nem bánod.;)
    Nos nekem nagyon tetszik ez a novellád.Sajnálom,hogy nem írok csak el vagyok havazva:C
    Sosem tudtam rendesen megírni egy kommentet elnézést valahogy ez nem megy nekem.
    Szóval azt az "önsajnálatos dumát" megtudom érteni nagyon is.Nézd el nekünk ,hogy nem mindig írunk ....fejben tudnod kell,hogy attól még itt vagyunk.Tudom rossz érzés mikor nem kapsz kommentet vagy csak keveset tudom milyen csak köztünk van egy kis különbség te tudsz írni én nem.El kell fogadnod ,hogy az emberek nem mindig fejezik ki tetszésüket esetleg nem tetszésüket de tudnod kell aki szereti a blogot itt van még ha nem is ír.Higgy nekem sokan szeretik!:)
    Elnézést ha zavaros lett ,unalmas vagy csak raboltam az idődet.Muszáj volt elmondanom.:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Free!!! :)
      Hogy is bánnám, hogy itt vagy?! Ezt ugye nem komolyan kérdezted?? NAGYON örülök, amiért írtál, azaz szakítottál erre egy kis időt. :)
      Hihetetlenül jól estek/esnek a szavaid, és tudom tudom, hogy el kéne ezt fogadnom, de biztosan tudod jól, milyen érzés ez... Hiába a kisebb vagy a nagyobb siker, az ember egyszerűen mindig többet és többet akar. Ez belénk van ivódva - milliószor kívántam azt, hogy belőlem ez tűnjön el; de nem teljesült sajna.
      Egy a lényeg: ISZONYÚAN köszönöm, hogy írtál, és ilyen csodás szavakkal illettél! El sem hiszed, mennyit jelent ez nekem.
      És ilyen kedves szavakkal az ember soha nem rabolja az idejét!;)
      Köszönöm még egyszer!
      N. G. xx

      Törlés
  2. Hi-hi:)
    Ne érezd úgy, hogy csak elpocsékolod az időt arra, hogy írj. Én mindig is szerettem volna blogot vezetni, de egyszerűen nekem ehez nincs érzékem. Neked van. Ne foszd meg a népet magadtól c: Lehet, hogy most még nincs akkora 'rajongótáborod', mint szeretnéd, de akik itt vannak, azok nagyon szeretnek téged, és az írásaidat, ezt ne feledd :) Minden jóhoz idő kell, idővel többen leszünk :) Remélem addig is beéred velem ^_^ Bocsi, nem vagyok olyan jó a bátorításban(bárminek is nevezhetők az utóbbi sorok), gondolom azért érted mire gondoltam a kis monológommal :D És ha már itt járunk, egy kis vélemény az It's okay-ről: Vééégre találtam olyat, ahol Louis a fiatalabb ♥ Olyan kis mukik lennének együtt *-* Igen, a göndörke zöld szemét nem egykönnyen lehet elfelejteni ;) De milyen sokáig tartott, ameddig beugrott neki :D Már majdnem a hajamat téptem, amikor végre eljutott addig, hogy belenézzen a szemébe. De akkor ők most összejöttek este? Vagy mi volt ez a cuki küldözgetős dolog Harrytől? Nem hiszem el, hogy Lou nem is emlékszik... Remélem később tisztázzák majd a helyzetet :) A történet egyszerűen magával ragadó, még olvastam volna tovább, miután végetért :) Nagyszerű érzeked van az íráshoz, csak így tovább ^~^ Utólag is bocsi az esetleg előforduló érthetetlenségekért, ez az első kommentem nálad, kissé izgulok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hey!!! :)
      "Ne foszd meg a népet magadtól." <---- Ez a mondatod nagyon tetszik, ha nem gond elhelyezem az életem fontos, motivációs idézetei közé agyamban. És természetesen használni is fogom.
      Te jó ég, ne tudd meg, mennyire vigyorogtam szavaid elolvasása után! Tényleg csak köszöngetni tudok, semmi mást, és ez zavar, mert ez a szó nem fejezi ki, mit is érzek.
      Egyszerűen köszönöm mind neked, mind bárki másnak, aki olvassa a kis szerény blogomat. :) És remélem jól mondod; talán ténylegesen csak egy kis idő kell még... Majd meglátjuk.
      Szerintem nagyon is szép és bátorító volt a monológod, ne aggódj! :P

      És húha, örülök, hogy ennyire tetszik ez a novellám is. Igen, én is már régóta akartam olyan blogot olvasni, hol Louis fiatalabb; nem nagyon találtam, úgyhogy írtam én egyet. :P
      Bizony, egyhamar én sem tudnám elfelejteni, ha telibe, szemtől szemben meredne az én szemeimbe azokkal a zöldellő gyönyörűségekkel... Sőt, így sem nagyon megy, hogy "csak" képeken és videókban látom azokat.
      A jövőben minden idővel kiderül, ne aggódj; én is szorítok a két jómadárnak, hogy ne makacskodjanak, és essenek... khmm... mármint találják már meg egymást.
      Louis pedig még nem tudja, ki lehet a titkos hódolója, még mi sem.:D Tudod, érhetnek még minket meglepetések...
      Köszönöm, tényleg örülök, hogy tetszik, a következő részét nemsokára hozom, talán még kettő fejezete lesz, nem hiszem, hogy több. :)
      Nem kellett volna izgulnod, nem eszlek meg! Nagyon köszönöm, amiért írtál, iszonyúan jól esett/esik minden, amely benne elolvasható. <3
      N. G. xx

      Törlés
  3. Kedves Naomi!
    Először is elnézést, hogy én sem vagyok mindig itt, sajnos eléggé rossz szokásom, hogy egy ideig csak ülök a gép felett, nézem a monitort és nem tudom, mit is írhatnék. ((Jelenleg is ez a szituáció, de most erőt vettem magamon.)) Sosem tudtam magam kifejezni rendesen, ezért nézd el nekem, hogy most is csak marhaságokat fogok dumálni.
    Teljesen megértem, hogy így érzel. Mármint, igen, először is az ember magának írjon, ez így igaz; viszont azt sem tagadhatja le senki, hogy nagyon is örül a visszajelzéseknek és hogy várja is őket. Ez természetes, főleg bloggerként :) Meg hát, aki könyvet ad ki, az is várja, hogy megvegyék az irományát, nem igaz?
    A lényeg, hogy ne add fel! Tudom, hogy azért kell néha egy kis ösztönzés; de neked NEM SZABAD abba hagynod az írást! Nem, nem. Az túl nagy veszteség lenne, de tényleg!! Eszedbe se jusson; főleg, mert szereted ezt csinálni - és csak ez számít.
    Nem fogok szépíteni; nekem nagyon tetszett ez a rész is, talán a három közül ez a legjobban: nagyon jól megragadtad Harry karakterét, a jellemzőit, és meg kell hogy mondjam, nagyon illik hozzá :D Főleg ezzel a hajjal ((((Ha le meri vágatni, én nem tudom,mit fogok csinálni..))))
    Kíváncsian várom a folytatást, ez az utolsó mozzanat, ahogy ez a rész végződött, nagyon megdobbantotta a szívem.
    Szóval kitartás, ne aggódj, csak tedd, ami jól esik!! :))
    Kaede. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Kaede!

      Azt hiszem, kissé félreértettetek... Nem várom el, hogy mindig, mindenhova és nem utolsó sorban mindenki kommenteljen: csupán azt nem értetettem soha, hogyha én esetleg ténylegesen olyan csodásan írok, mint mondjátok; akkor miért nem bizonyítja ezt a blogomra való visszajelzések? Mert tudod/tudjátok hogy megy ez a folyamat... Egyszer csak az ismeretlenből megjelenik egy író blogger, aki eleinte elég bizonytalanul is áll blogjához; ennek ellenére mégis csodásan ír. Aztán, egy KIS idő elteltével hirtelen tömegek százai ismételgetik el neki minden egyes újabb friss rész alá, hogy mennyire imádják őt is, meg persze a történetét is.
      Természetesen, nem ezt várom.
      Csupán csodálkozom; hogyha valóban olyan jól fogalmazom: a folyamat vége miért nem történt meg velem is?

      Mindegy is; gondoltam megosztom valahogyan az én nézőpontomat is - nem mintha teljesen meg tudtam volna fogalmazni azt.
      A lényeg, hogy én HIHETETLENÜL hálás vagyok minden egyes olvasómnak - ó, és Te, Kaede, milyen régóta is vagy itt??? Úgy érzem, mintha több millió éve lenne.

      NAGYON szépen köszönöm, hogy leírtad mindezt nekem - ISZONYÚAN jól esett. Sőt, ez még mindig nem megfelelő kifejezése annak, mit is érzek. <3
      Mellesleg annak is nagyon örülök, hogy ez a novella is ennyire elnyerte a tetszésedet - a hozzávaló dicséretektől szintén dagad a szívem. (((És igen; remélem H-nak örökre ilyen Tarzan-haja lesz...)))
      Nemsokára jön a következő része, azután pedig a befejezés.
      Még egyszer köszönöm!!!!
      N. G. xx

      Törlés
  4. De kis csacsi vagy! :)
    Naomi, akik nincsenek itt, azok is itt vannak, csak nem jeleznek. Mindig voltak ilyen emberek és mindig is lesznek. Én már csak tudom :p
    Én is igyekszem minél többet írni, de azért néha én is annyira el vagyok havazva, hogy egy két soros valaminél nem futná többre, aztán pedig elfelejtem :p
    Szóval ne haragudj!
    Tudod, hogy milyen, mikor az ember nem kommentel, biztos vagyok benne, hogy te se szoktál mindig, igazam van? :)
    Naná, hogy igazam van.
    NE MERD ABBAHAGYNI, Kicsilány! :)
    Imádlak <3
    Aune~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Aune! :)
      Igen, sokan mondták már ezt rám - nem is lepődtem meg, amikor végre a blogomon is egy ilyen állatfajnak neveztek. :P
      "... akik nincsenek itt, azok is itt vannak ..." <---- Ez nagyon tetszik, ha nem baj; ezt a kifejezést is feljegyzem motivációs mondataim közé. Természetesen egyetértek ezzel a feltevéseddel; csak sajnos... Nem nagyon értem meg a dolgot... Őket.
      És csak ismételni tudom magamat: NEM várom el, hogy minden rész alá, MINDENKI kommenteljen - de azért egy-két visszajelzésnél több is jólesne. :) Tudom, hogy ez kissé... Nem is tudom... Akaratosnak (?) tűnik - mintha nekem sosem lenne elég semmi sem.
      De Kaede kommentjének válaszában leírtam, miért is gondolom mindezt így; és hogy miért is állok ehhez ekképp tanácstalanul.
      Szóval nincs miért elnézést kérned!
      Hihetetlenül hálás vagyok mindig, ha bármiféle visszajelzést kapok, tényleg. Elképesztően jólesnek azok - és ez nem is fejezi ki ezeket a suta rezdüléseket bennem.
      És természetesen persze; velem is előfordul, hogy nem kommentelek minden egyes klassz, csodás történet része alá - ahhoz több nap sem lenne elég, hogy megtegyem; túl sok ehhez hasonló blogot olvasok, illetve követek :P -; de éppen ez a lényeg. VALAMIKOR kifejtem a véleményem; hogy tudja az író, mennyire is fontos számomra a története, és hogy milyen Csodát is alkot.
      Még egyszer köszönöm!! :)
      Én is imádlak! <3
      N. G. xx

      Törlés