2014. május 11., vasárnap

Tell me a lie (one shot; Narry)

 Hy!:)
 Újabb egy hét után jelentkezek, még pedig one shot-tal. 
Már tegnap este elkezdtem ezt, csak mivel nekem tegnap is, azaz szombaton is sulim volt, így még fáradtabb voltam, mint eleve; és ha hiszitek, ha nem, bealudtam, miközben a one shot-ot írtam. Elég viccesen hangzik, őszintén szólva reggel, mikor erre rájöttem, meglepődtem, aztán persze nevettem ezen. Furcsa, nem gondoltam volna, hogy ennyire fáradt voltam.
 De mindegy is. A lényeg, hogy ma reggel be tudtam fejezni ezt a one shot-ot. A címből látszik, hogy ez egy elég különleges one shot, még hozzá azért, mert NARRY-s.:) Azaz egy újabb bromance kis sztorit hoztam. Ha őszinte akarok lenni, akkor be kell vallanom, nekem a bromance-k közül a Narry a kedvencem.:D :) Nem tudom miért, ne kérdezzétek, egyszerűen csak ők a kedvenceim.:)
 Na, de a lényeg, hogy egy újabb frissel jelenkezem, remélem tetszeni fog!:) Kicsit még furcsa nekem ez a bromance stílus, de biztosan meg fogom ezt is szokni. Szóval jó olvasást kívánok, enjoy!xxx

 A göndör fiú nem hitte el, hogy tényleg ezt csinálja. Soha nem gondolta volna, hogy valaha megmeri ezt tenni, főleg egyedül.
 A gesztenye barna és göndör hajú fiú, kit Harry-nek hívtak, egy napon - pontosan a nyár legforróbb napján - egy meleg bárba látogatott el. És hogy miért? Mert biszex volt, ami egyet jelentett azzal, hogy mindkét nemet pártolta személyével. Persze ezt sokáig tagadta, még maga sem hitte el, de egy idő után szép lassan magának, majd végül nagyon közeli ismerőseinek is beismerte. 
 És hogy jelenleg mit keresett ebben, a férfi nemű emberekkel zsúfolt bárban, mely tele volt egymáshoz dörgölőző, túl fűtött pasikkal? Mert elveszett volt, és az élet problémái mintha ólomból lennének; nehezedtek rá, és akarták lesüllyeszteni a mélybe, hol szép lassan szétporladna. Élni akart, végre kikapcsolódni, a szürke napokat színesebbé varázsolni. Persze nem hosszútávú kapcsolatot keresett itt, hanem egy éjszakás kalandot. A női nemhez jobban vonzódott, de akkor valami újat szeretett volna kipróbálni, amit nem sokszor tapasztalt már meg. Még pedig lefeküdni egy férfival.

 Bizonytalanul tekintet körbe, a félhomályos, villódzó fényű, kissé meleg és állott szagú, zenével betöltött helyiségben, mely tele volt különböző korú férfiakkal, kik szintén kikapcsolódtak aznap este. A zene dübörgött, a pia szaga belengte a helyet, ezzel mindenki vérét felpezsdítve, köztük persze Harry-ét is.
 Harry egy pillanatig összeszedte magát, haját megigazította, és már bátrabban kezdett el menni a táncoló tömegbe. Többször neki ment egy-egy embernek, akik erre be akartak szólni valamit, azonban mikor meglátták, hogy ki is ment nekik, azonnal elhallgattak, és fel akarták szedni Őt. De persze Harry csak ódzkodva, finoman visszautasította őket, valahogy mintha mást keresett volna, a hatodik érzéke ezt súgta Neki.
 A göndör őszintén szólva furcsán érezte magát a zsúfolt tömegben; úgy érezte nem illik oda, pedig nem vetette meg a férfi nemet - természetesen -, egyszerűen csak nem szeretett sokat bulizni. Na igen, ezt nem sokan néznék ki belőle. Sokan mikor ránéznek, egy csajozó - illetve pasizó - gépet látnak benne, ki biztosan agyon bulizza az éjszakákat. De Ő nem ilyen volt. Annak ellenére, hogy a kisfiús, ámbár mégis férfias arca, mely gödröcskékkel, smaragd zöld szemekkel, pisze orral, és dús, szinte már vörös ajkakkal volt megáldva, a teste pedig szálkás volt az izmoktól - imádott sportolni -, Ő mégsem használta ezt ki. Modellnek is elmehetett volna, de valahogy nem volt neki arra szüksége. Egyszerű, kiegyensúlyozott, könnyed és boldog életet szeretett volna élni, kis kalanddal megfűszerezve, de erre még sajnos várnia kellett. 
 Csak azt nem tudta, hogy eddig a bizonyos napig kellett csak várnia.

 Miután jó pár piát legurított a torkán, kissé felszabadultabb lett, majd már sokkalta bátrabban ment a táncolók közé, és nem kevés pasival dörgölőzött össze. Azonban mikor a táncoló partnerei tovább akartak menni, egyszerűen lerázta magáról őket. Még mindig azt súgta a hatodik érzéke, hogy tovább kell keresgélnie. Csak azt nem tudta kire, vagy mire, és őszintén szólva őrültnek is gondolta magát, hogy ilyen balgaságokban hisz, mint a megérzései. De túl sokáig nem hitt az érzéseiben az életében - amit később persze megbánt -, és most az egyszer ezt, ezen, a nyári napon meg akarta szegni. 
 És milyen jól is tette.

 Amint egy kis pohár tömény whiskey lefolyt a torkán és az égetni kezdett, majd agyába egy megmagyarázhatatlan mámor indult; kissé elmosolyodott. Ebben a mosolyban benne volt egy kis fáradtság, kis szomorúság, elveszettség, ezáltal nem is volt mondható mosolynak, sokkal inkább egy grimasznak. Kezdett fejébe szállni a sok pia, így szemével egyre kuszábban, és homályosabban látta a körülötte történő eseményeket; és az előbb említett mosolyhoz hasonló grimasza, egy bugyuta mosolyba fordult.
 Ekkor felemelt egy újabb whiskey-s poharat, és már a szája széléhez is érintette azt, a pia szaga egyszerre csábította és taszította egyben is Őt, mikor furcsa érzése támadt. Sok ember meg szokta érezni, ha figyelik, ez is egyfajta megérzésnek mondható dolog; és ekkor, ebben a pillanatban ugyanezt érezte Harry is. Mintha a hátába egyenesen bele-beleszurkálnának késeket, annyira érezte hátán a lyukat idéző pillantásokat.
 Fejével óvatosan arra az irányba fordult, melyről érezte azokat, és szemével kutakodva próbálta kivenni a homályos helyiségben - na meg persze a piák is segítették látása homályosságát - egy alakot, ki nézhette Őt, és egy pillanatra az is megfordult a fejében, hogy most már hivatalosan is kezd megőrülni; mert sokáig nem látott senkit, ki egyfolytában, kitartóan Őt figyelné. 
Azonban egyszer csak megpillantott egy alakot, a bár egyik piros foteljében ülni, aki tényleg kitartóan és szakadatlanul Őt figyelte. Körülbelül öt méterre lehetett tőle az a fiú, kiről ilyen messziről, és ilyen homályos látással is megtudta állapítani, hogy rohadt jól néz ki. Szőkés-barna haj, vékony, mégis izmos test, mely fekete feszülős farmerrel, fehér pólóval és fekete dzsekivel volt eltakarva. 

 Niall - ki szintén biszex volt, mint Harry - csupán pár barátjával ment el oda szórakozni, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak, bulizhassanak. A szőke fiú nem akart különösképpen senkit sem felszedni, most csak a barátaival szeretett volna szórakozni, azonban ez megdőlt, mikor egy eszméletlenül dögös pasit pillantott meg a bárpultnál. Formás combjain feszülős fekete farmer volt, csíkos inge ki volt gombolva, így láttatni merte csupasz mellkasát, melyen két madár tetkó, egymással szembe helyezkedett el. Egy kereszt nyaklánc esett a két madár közé, göndör haja egy kendővel volt hátratűrve. 
 Niall nem tudta levenni róla a szemét, pedig próbált a barátai beszélgetésébe belekapcsolódni, de egyszerűen torkában rekedt a szó. Elbűvölte az a fiú Őt.
Addig bámulta először elölről, majd végül mikor megfordult - hiszen akkor még nem vette észre Niall bámulását - hátulról, megpillanthatta vonzó fenekét. A szőke srác beharapott ajkakkal meredt rá, és egészen meglepődött, amikor egyszer csak annak a pasinak a pillantását elkapta. 

 Sokáig bámultak egymásra, Harry pedig egy idő után kezdett türelmetlen lenni - erre a pia jól rá tett -, így féloldalas mosollyal biccentett a táncoló tömeg felé, ezzel azt üzenve, hogy menjen Niall Vele táncolni. Persze a szőke fiúnak nem kellett több, megnyalta alsó ajkát, fejében millió piszkos gondolat suhant át, amit meg is akart még azon az éjszakán tenni azzal a göndör fiúval. Kívánta Őt, vágyott rá.
Persze Harry is így volt ezzel, és a félénksége a piától valahogy elszállt, aminek őszintén szólva örült. Nagyon is.

 Szóval Niall barátaitól elnézést kérve indult el, a dögös, göndör fiú után; és amint a háta mögött volt, közel hozzá; nem bírta ki, hogy ne érjen hozzá. Két karját Harry derekára helyezve ment mögötte; és a göndör amint ezt észlelte, rögtön tudta, hogy a szőke fiú az; és diadalittasan el is mosolyodott. Úgy érezte egész este ezt a fiút kereste, ki szakadatlanul derekát szorongatta. Örült annak, hogy bízott megérzéseiben.
 Amint Harry úgy gondolta remek helyet talált maguknak a táncoló tömegben, megállt, és szembe fordult a szőkével. Niall egy pajkos mosollyal és tekintettel meredt rá, míg fel nem csendült a bárban egy újabb dal.

 Harry egy pillanatig lehunyta a szemét, hogy érezze a ritmust, átadhassa magát a zenének; és eközben Niall kapott az alkalmon. Közelebb húzta magához a göndört, karjai már csípője köré fonódtak, nyugodt arcát pedig csillogó szemekkel figyelte.
 A göndör fiú amint észlelte ezt az egészet, kinyitotta smaragd zöld szemeit, és rögtön óceán kék szemekbe botlott. A szőke fiú így, ilyen közelről még jóképűbbnek tűnt, mint messziről, szemeit gyönyörűnek tartotta.

Harry minden gátlását megszegve, egy pajkos mosollyal hajolt Niall füléhez, és rekedtes hangjával megszólalt:
- Hogy hívnak? - a szőkének nyelnie kellett egyet a hangjától, az egyébként is husky-san rekedt hangja a göndörnek, a vágytól még mélyebb lett; Niall egészen megbizsergett. Érezte forró leheletét a barnának, a nyakán, közelsége pedig szintén elmámorította.
- Niall. Niall Horan - a szőke még közelebb vonta magához Harry-t, így egészen egymáshoz simultak; és Ő is a göndör füléhez hajolva szólalt meg, hangja Neki is vágyakozó volt.
 Harry érezte, hogy valami megmozdult benne. Vágyott a szőkére, nagyon-nagyon.
- Én Harry vagyok. Harry Styles - a göndör lágyan kezdett el mozogni a zenére, közben Niall-höz többször hozzásimult, amire a szőke csak sóhajtozott. Harry-nek tetszett, hogy ilyet vált ki ebből a fiúból, így a következő pillanatra, számára valami egészen meglepőt csinált.

Felhangzott a helyiségben a jelenleg mindenki vérét felpezsdítő zene, következő refrénje, és Harry pont ekkor fordult meg Niall karjaiban; hátulról teljesen neki simult.
Niall sóhajtozott a göndör tetteire, derekánál fogva húzta még közelebb hozzá Harry-t, annyira, hogy mindenük már összesimult.
 Harry Niall jobb vállára tette a fejét, úgy búgott a szőkének:
- Niall, megkérhetlek valamire? - Harry már teljesen kész volt, egyáltalán nem volt önmagánál, ez egy teljesen más énje volt, amiről eddig nem is tudott.
 A szőke szó szerint kinyögte válaszát:
- Persze, Neked bármit - a barna csak sóhajtozott.

 Harry amint felfogta Niall válaszát, megfordult annak karjaiban, így újra egymással szembe voltak. A szőke hosszan nézte Harry szemét, majd száját; várta már hogy megcsókolhassa a göndört, beletúrhasson a hajába, na meg hogy hazavigye magához.
- Niall, kérlek... - ajkaik már súrolták egymást, a szőke pedig remegett a vágytól hogy megcsókolhassa végre a barnát.
- Harry, mit szeretnél? - halkan mormogta szavait Niall, erre már Harry is elkezdett remegni a vágytól, ahogy megcsapta a szőke forró lehelete Őt.
 Nagyot nyelve válaszolt:
- Kérlek... Kérlek, hazudd azt nekem, hogy szeretsz! Hogy megőrülsz értem, és szeretsz! Kérlek... - Niall-nek a szíve megenyhült a göndör fiún, hiszen annyira elesettnek látta most; és szinte biztos volt benne, hogy már egyáltalán nincs magánál, most a pia beszél belőle. És persze igaza is volt.
- Szeretlek. Megőrülök érted, Harry - mormogta a göndör ajkaira, majd folytatta - Megcsókolhatlak? - általában nem szokta megkérdezni a kalandjaitól ezt, hanem rögtön nekik esik, de érezte, hogy Harry más volt. Nem tudta hogyan, miért, vagy miképp, csak érezte.

Harry becsukta szemeit, és bólintott. Agyát a vágy köde lepte el, melyet Niall váltott ki. A szőke lágyan érintette össze ajkaikat; és mindkettejük szíve hirtelen még jobban kezdett el száguldani, adrenalin szintjük mintha megemelkedett volna, fülükben érezték, ahogy a zene ritmusára lüktet a szívük.
 Szenvedélyes csókolták egymást, és ott simultak össze, ahol tudtak. Niall nem bírta ki, hogy a göndör hajába bele ne túrjon, így a kendőjét kiszedve, majd eldobva valahova - Harry-t nem nagyon érdekelte a kendő sorsa, hagyta hogy Niall ezt tegye - beletúrt Harry dús, barna és göndör hajába. Harry csak Niall csípőjét szorongatta, ott talált fogást magának csók közben.

 Lihegve váltak el egymástól, és elmélyedtek egymás szemében. Megszűnt körülöttük mindenki, csak is Ők maguk voltak. Úgy érezték végre kiteljesedtek, pedig semmit sem tudtak a másikról, egymás nevén kívül.

Azonban készen voltak arra, hogy ezután a fergeteges éjszaka után még együtt folytassák útjukat. Mert egyértelműen nem tudták volna egy éjszaka után ott hagyni a másikat.
 Ez már megdőlt, mikor megpillantották egymást.





6 megjegyzés:

  1. júj
    hát ez..
    elég..
    fura volt.. Mármint nem az hogy nem tetszett
    mert igen is tetszett
    k*rvára xd <3
    csak ez a Narry.. Még oké hogy Larry de Narry..
    Tetszetős.. de tényleg, ilyen sztorit sehol sem láttam! :D Nagyon tetszett :)
    Ismét csak grautlálok, mert nagyon ügyes vagy! :DD
    puszi: Bo S.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huh, hát köszönöm, örülök hogy tetszett.:D Igen, nekem is furcsa volt, hiszen az ilyen bromance sztorikat még szoknom kell.:)
      Köszönöm szépen.:)
      Pusy: Naomi_Styles xx

      Törlés
  2. Nagyon jó lett! :) Remélem, írsz majd még néhány Narry történetet :)
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök hogy tetszett.:) Nos, igen, még tervezek.:D xx

      Törlés
  3. Narry <3
    Ne haragudj, hogy nem mindig írok, de mindig olvasom a történeteid, és tényleg tehetséges vagy :) És Narry? Egy álmomat váltottad valóra! :)
    Nagyon király kis történet volt, sok ilyet! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, már az is nagy dolog számomra, hogy olvassák a történeteimet, nemhogy még komizzanak is.:) Hálás vagyok, amiért Te is sokszor komiztál.:) Köszönöm, jól esik, hogy így gondolod, és örülök hogy tetszett.:D És igen, még terveztem ilyen stílusú one shot-ot is írni.xx

      Törlés